Hoven Restaurant

Med panoramautsikt heilt på kanten av stupet finn du Hoven Restaurant. Her får du servert mat med lokale råvarer i ein rikhaldig À la carte meny. Vi tilbyr også eigne gruppemenyar. Ope for grupper utanom ordinære opningstider etter avtale. Vi har sitjeplass til ca 320 gjestar i restauranten.

NYHET! Hoven Grill

Hoven Grill finn du ved sidan av baren, på vestsida ved terrassane. På hausten er grillen open fredagar og laurdagar fram til kl 21:00. Her får du servert hamburger og Nordfjord Pølseduo, samt nokre andre grillrettar. Vi har også is. I tillegg serverer vi øl, vin, mineralvatn og kaffi. 

Hoven Bar & Kafe

Hoven Bar har alle rettigheter, og byr på snacks og smårettar. Vi serverer Nespresso (Cappuccino, espresso osv), vafler, småkaker og is.   

NYHET! Taket Kafe

Kafeen på takterrassen er open om sommaren, og her serverer vi vafler, sveler, kanelbollar og is (kan variere litt dag for dag). I tillegg har vi varm sjokolade, kaffe, te, cappuccino, espresso og mineralvatn. I tillegg har vi suvenirer og diverse til fjellturen.


Arrangement, samlingar, feiringar, firmaturar o.l.

For grupper på minimum 10 personar tilbyr vi gode pakketilbod med Loen Skylift, aktivitetar og servering. På førespurnad opnar vi utanom ordinær opningstid. Ta kontakt, så hjelper vi deg. 


 Kontakt oss for bestilling og bordreservasjon: 
post@loenskylift.no,  +47 57 87 59 00,
bestill online eller bruk vårt kontaktskjema om du har spørsmål. 
Om du ynskjer kontakt med oss laurdag eller søndag: hovmesterhoven@alexandra.no