
Meny
Våren 2025
La deg freiste, og kom til fjells! Hugs å bestille bord slik at vi veit at du kjem.
PIZZA
$250,-
Margarita (v) (B)
Tomatsaus, mozzarella, oregano
$250,-
$290,-
Skarsteinsfjell (B)
Tomatsaus, mozzarella, kokt skinke, sjampinjong, artisjokk, oliven
$290,-
$290,-
Årheimsfjell (spicy)(B)
Tomatsaus, mozzarella, pepperonisalami, Jalapeños
$290,-
$290,-
Kopegrova
Tomatsaus, mozzarella, Tronfjellskinke, trøffeldressing, ruccola
$290,-
$300,-
Orkan (spicy)
Tomatsaus, mozzarella, spicy kylling, grilla paprika, raud lauk, pesto, chiliolje
$300,-
$310,-
Strynefjell (B)
Tomatsaus, mozzarella, Pancetta, ruccola, cherrytomat, pinjekjerne
$310,-
$310,-
Skålabu
Pestosaus, kvit saus, tomatsaus, Tronfjellskinke, Grand Padano parmesanost
$310,-
.
Om pizzamenyen
Kvitlauksaus eller rømmedressing etter val. Rettar merka med B kan serverast i barnestørrelse (0-15 år). Pris barneburger kr. 180. (V) betyr vegetar.
.
BURGERMENY
$340,-
Hovenburger
Angus beefburger (200 g), briochebrød, sylta raudlauk, bacon, cheddar, salat, tomat, Hovendressing
$340,-
$350,-
Jaktburger
Burger (200 g) av reinsdyr frå Røros, briochebrød, salat, gouda ost, steikt sjampinjong
$350,-
$330,-
Butterchicken burger
Spicy marinert kyllinglårfilet (200g), briochebrød, salat, eplechutney, tomat, sylta lauk
$330,-
$310,-
Via Ferrata burger
Kyllingburger (180 g), briochebrød, salat, tomat, ananas, guacamole
$310,-
$330,-
Lakseburger
Burger av kvit norsk laks (160 g), briochebrød, crispsalat, avokadosalsa
$330,-
$300,-
Vegetarburger
Vegetarburger (180 g), briochebrød, paprika relish, salat, guacamole
$300,-
.
Om menyen
Rømmedressing, aioli, ketsjup etter val. Til burger kan du velge mellom pommes frites eller søtpotetchips.
.
SMÅRETTAR/FORRETTAR
$100,-
Bread & butter*
Pizzabrød og kvitløkssmør.
$100,-
$180,-
Hoven dip
Pizzabrød, hummus og tomat-mozzarella dip
$180,-
$320,-
Himmelheisen spekeplanke
Spekeskinke frå Tronfjell, fennikelsalami, elgsalami, norske ostar, oliven, chutney, flatbrød
$320,-
$210,-
Spicy gulrotsuppe
Servert med grøn olje, kokosnøttflak, gulrotchips, gresskarkjerne, brød og smør
$210,-
$150,-
Liten salat
Bladsalat, cherrytomat, agurik, oliven, raudlauk, vinaigrette, brød
$150,-
$270
Gresk salat*
Bladsalat, cherrytomat, agurk, oliven, raudlauk, fetaos, vinaigrette, brød
$270
Gresk salat med kyllingbryst 340,-
HOVUDRETTAR
$290,-
Rigatoni Reena*
Rigatonipasta servert med reinsdyrsragu, ruccola, parmesanskum
$290,-
$290,-
Bakt nykål
Servert på pink hummus, cherrytomat, tørka grønkål, pommes frites crumble, brød og smør
$290,-
$410,-
Uer steikt
Servert med krema grønsaker og potet, persilleolje, gulrotchips
$410,-
$440,-
Lammeskank
Servert med perlecouscous, paprika, granateple, tomat, lammesaus
$440,-
$440,-
Kalkunballotine
Kalkun servert med arancini fylt med soltørka tomat, vårgrønnsaker, Veloutésaus
$440,-
$580,-
Whiskyglasert okse indrefilet (250g)
Vårgrønsaker, artiskokkpuré, sylta sennepsfrø, raudbete, fondantpotet, raudbete-raudvinssaus
$580,-
BARNEMENY
$115,-
Vesleskåla
Kyllingnuggets med pommes frites eller søtpotefries
$115,-
$130,-
Barneburger
Pommes frites eller søtpotetfries
$130,-
$110,-
Mac'n cheese
Makaroni i ostesaus med cheddar
$110,-
DESSERT
$180,-
Tonkabønner panna cotta
Servert med marengs, ferske bær, champagnegele og jordbærvatn
$180,-
$180,-
Mørk sjokoladebrownie
Servert med avokadokrem, bringebærsorbet
$180,-
$180,-
Hoven isbeger
To valfrie sortar iskrem servert med frisk frukt og marengs
$180,-
Gode vegetar-alternativ på førespurnad. Ved matallergi eller spesialdiett vil vårt kjøkken-team hjelpe deg. Bestilling av mat i restauranten må gjerast seinast 15 minutt før kjøkenet stenger.
Skal du bestille for over 12 personar? Bruk denne linken.
Ta kontakt med salsavdelinga på post@loenskylift.no eller 57875900
VELKOMNE TIL FJELLS!



Hoven Restaurant. Foto: Marius Beck Dahle/Loen Skylift


Hoven Restaurant (Copy)
Hoven Restaurant
Foto: Marius Beck Dahle

Hoven Restaurant (Copy)
Hoven Restaurant
Høgt og vilt på Hoven. Foto: Marius Beck Dahle/Loen Skylift

Hoven Restaurant og Loen Skylift (Copy)
Hoven Restaurant og Loen Skylift
Foto: Bård Basberg/Loen Skylift











Høgt og vilt på Hoven. Foto: Marius Beck Dahle/Loen Skylift















Høgt og vilt på Hoven. Foto: Marius Beck Dahle/Loen Skylift

Hoven Restaurant. Lars Korvald/Loen Skylift



































