Hoven Restaurant inviterer til ein eksklusiv Champagne-middag i høgfjellet, der smak og eleganse går hand i hand. Denne kvelden hyllar vi Taittinger, eit av verdas mest anerkjende champagnehus, kjent for si kompromisslause jakt på perfeksjon og sin lidenskap for godt handverk.
I den spektakulære ramma av Hoven Restaurant inviterer vi til ein 4-retters middag, nøye komponert av vår kjøkensjef for å spegle Taittinger si raffinerte vinfilosofi. Kvar rett vert akkompagnert av utvalt Champagne og vinar som løftar smaksopplevinga til nye høgder.
MENY
Aperitiff: Taittinger Brut Réserve
Trippel østers
Servert med saus Mignonette
Klassisk med sitron
Frisk og krisp servert med agurk is
Taittinger Prélude Grands Crus
Carpaccio av kalv
Servert med granateple, limonzest, urter, trøffel
Taittinger Prestige Rosé
Piggvar pannesteikt
Servert med maispuré, squashblomst, babygulrot
Champagnesaus
Taittinger Comtes de Champagne 2013
Mandel-Financier
Server med posjert fersken og Champagne Sabayon
Taittinger Nocturne Rosé Sec
Taittinger – Eit namn som forpliktar
Taittinger-familien har drive champagnehuset i snart hundre år, med eitt mål: å skape champagne av ypperste kvalitet. «Å ha familienamnet på flaska betyr ansvar – for både historia og framtida», seier Pierre Emmanuel Taittinger. I dag deler han dette ansvaret med barna Clovis og Vitalie, som saman med han utgjer ei samkøyrd og engasjert familietrio.
Smaken av tradisjon og handverk
Hos Taittinger er skaping av Champagne eit familieanliggande, der erfaring og intuisjon styrer kvar blanding. Både familien og smakspanelet tek avgjerdene i fellesskap – ei vidareføring av ein sterk felles stil og kjensle for kvalitet.
Vingardane – kjelda til kvalitet
Taittinger eig 288 hektar vinmark i hjartet av Champagne, fordelt på 37 utvalde vinmarker. Med kjærleik til jorda og stor respekt for naturen, blir kvar drue dyrka med presisjon og omsorg. Den klassiske blandinga av Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier gir champagnen frå Taittinger den elegante stilen huset er verdskjent for.
Praktisk informasjon
Tid: 23. august kl 19:00.
Pris: 2380,- (+ avgift) som inkluderer aperitiff, fire-retters middag og akkompagnerande vinar til maten.
Rabattert billett på Loen Skylift: 250,- t/r (ordinært 625,-). Dei som har årskort kan bruke dette.
Bestilling: Bestill billett på denne linken. Ring oss på 57 87 59 00 eller send ein e-post til post@loenskylift.no dersom du har spørsmål. Merk at det er avgrensa antal plassar på dette arrangementet.
Vil du gjere opplevinga komplett?
Vi tilbyr overnatting på følgande hotell i Loen:
• Frå kr 1980 per person i dobbeltrom
• Frå kr 2480 per person i enkeltrom
• Frå kr 1600 per person i dobbeltrom
• Frå kr 2100 per person i enkeltrom
Booking av overnatting gjer du til alex@alexandra.no eller 57875000