Ta årets juleavslutning til nye høgder

I Hoven Restaurant diskar vi opp med tre-retters julelunsj for grupper på minimum 15 personar i midtveke i perioden 19. november til 21. desember. Pakken inkluderer også Loen Skylift t/r.

3-retters julelunsj og Loen Skylift t/r: 690,- per person.

 

_DSC1293_1500.jpg

MENY

Forrett

Rakfisk
Rødbet, løk, Rørosrømme, mandelpotet, fiskelefse og flatbrød.

Hovudrett

Juletallerken
Pinnekjøtt, svineribbe, dampepølse, medister, rødkål, kålrot og mandelpotet.

Dessert

Multekrem
Krumkake

Gode vegetar-alternativ på førespurnad. Ved matallergi eller spesialdiett vil vårt kjøkken-team hjelpe deg.


YTE OG NYTE

Vi er behjelpelege med å sy saman eit opplegg som også inkluderer utandørs aktivitetar saman med Loen Active. Ein uhøgtideleg konkurranse, eller ein felles aktivitet som styrker samhaldet. Eller kanskje begge deler? Bli med ut og finn ut om de er fjols til fjells, eller ekte råtassar.

ETTER ARBEIDSTID?

Opplegget kan også gjerast som eit tradisjonelt julebord, der vi tilpassar tidspunkt på dagen. Det er også mogleg å bestille julemenyen i helgane. Ta kontakt så finn vi eit opplegg som passar

KONTAKT OSS FOR BESTILLING: 

post@loenskylift.no  +47 57 87 59 00