Foto: Lars Korvald

Foto: Lars Korvald

REIS, Travel News, Dagsavisen, og FlightPark har no lansert "Folkets Reiselivspris", der det er du som reisande som bestemmer vinnaren. rende for hvem som klatrer helt til topps som den norske folkefavoritten!

Folkets Reiselivspris er ny av året, og er en sammenslutning av de fire kategoriane i Reiselivsprisen, som har vore utdelt to gongar tidlegare under Grand Travel Award. I motsetning til dei øvrige kategoriene i Grand Travel Award, som stemmes frem av bransjen selv, er det de reisende som stemmer frem sine favoritter i Folkets Reiselivspris.

Ein uhilda jury i Folkets Reiselivspris har plukka ut 10 finalistar blant ei rekke gode kandidatar som kjempar om henholdsvis gull, sølv og bronse. Juryen består av Christine Baglo (reisejournalist Dagsavisen), Mette S. Fjeldheim (reiselykke.com og Årets Reiseblogger 2017), Bjørn Moholdt (sjefredaktør Travel News) og Tom Andersson (sjefredaktør REIS).

Du kan avgje di stemme her, og bli med i trekninga av ein iPad Mini. Vinnaren vil saman med sølv- og bronsevinnaren bli annonsert under Grand Travel Award 2018 på Wallmans i Oslo den 11. januar.

TravelNews: Hvem vinner folkets reiselivspris?