Loen Skylift føl gjeldande nasjonale og kommunale retningslinjer og anbefalingar i forhold til Covid-19 situasjonen. Vi tilrettelegg alle våre produkt ut frå desse retningslinjene.

Loen skylift OG HOVEN RESTAURANT sine tiltak

  • Regelmessig reingjering med desinfisering av kabinar, rom, fellesareal, gelender, automatar, heisar osv.

  • Gode hygienerutinar blant tilsette. Alle tilsette har teoretisk og praktisk opplæring i sanitetsprosedyrer.

  • Effektive desinfeksjonsmidlar er tilgjengeleg

  • Kontantlaus betaling

Det vi forventar av deg som gjest

  • God handhygiene. Hender skal i hovudsak vaskast med såpe og vatn. Bygga har god tilgong på stadar for handvask. Antibac skal brukast når såpe ikkje er tilgjengeleg.

  • Unngå kontakt med personar med symptom på forkjøling og / eller luftvegsinfeksjon.

  • Hald deg heime om du ikkje er frisk.

  • Registrere namn og kontaktopplysningar ved ankomst (smittesporingstiltak). Dette skjer digitalt ved ankomst via mobiltelefon. Veiledning vil bli gjeve.

  • Bruk gjerne kontantlaus betaling.

  • Bestill bord på førehand dersom du planlegg eit måltid i restauranten. Ved ankomst i restauranten registerer du ditt besøk (smittesporingstiltak).

Tusen takk til alle for innsatsen!

For meir informasjon sjå fhi.no

Sist oppdatert 13.12.2021