Loen Skylift føl gjeldande nasjonale og kommunale retningslinjer og anbefalingar i forhold til Covid-19 situasjonen. Vi tilrettelegg alle våre produkt ut frå desse retningslinjene.
Loen skylift OG HOVEN RESTAURANT sine tiltak
Regelmessig reingjering med desinfisering av kabinar, rom, fellesareal, gelender, automatar, heisar osv.
Gode hygienerutinar blant tilsette. Alle tilsette har teoretisk og praktisk opplæring i sanitetsprosedyrer.
Effektive desinfeksjonsmidlar er tilgjengeleg
Kontantlaus betaling
Det vi forventar av deg som gjest
God handhygiene. Hender skal i hovudsak vaskast med såpe og vatn. Bygga har god tilgong på stadar for handvask. Antibac skal brukast når såpe ikkje er tilgjengeleg.
Unngå kontakt med personar med symptom på forkjøling og / eller luftvegsinfeksjon.
Hald deg heime om du ikkje er frisk.
Registrere namn og kontaktopplysningar ved ankomst (smittesporingstiltak). Dette skjer digitalt ved ankomst via mobiltelefon. Veiledning vil bli gjeve.
Bruk gjerne kontantlaus betaling.
Bestill bord på førehand dersom du planlegg eit måltid i restauranten. Ved ankomst i restauranten registerer du ditt besøk (smittesporingstiltak).
Tusen takk til alle for innsatsen!
For meir informasjon sjå fhi.no
Sist oppdatert 13.12.2021