La deg freiste, og kom til fjells! Hugs å bestille bord slik at vi veit at du kjem.
SMÅRETTAR
150,-
"Tarama dip"
Hummus av røykt torskerogn, pizzabrød
150,-
150,-
Kvitlauk pizzabrød
Pizzabrød med kvitlaukssmør (V)
150,-
320,-
Himmelheisen spekeplanke
Tradisjonell spekeskinke og salami frå lokale leverandørar, eplechutney, oliven, norske ostar, flatbrød
320,-
230,-
Fransk lauksuppe
servert i heimebaka brød, gratinert med ost
230,-
280,-
Salat "Nicoise"
Valfri laks, kylling eller Mozarellaost servert på seng av bladsalat, cherrytomat, egg, agurk, reddik, ansjos, vinaigrette og heimebaka brød
280,-
HOVUDRETTAR
290,-
Trøffelpasta
Penne pasta servert i trøffelsaus med skogsopp, cherrytomat, ruccola, Gran Padano parmesanost
290,-
360,-
Moules frites
Blåskjel (800g) dampa i kvitvin og grønsaker, pommes frites, aioli.
360,-
450,-
Kveitefilet
Servert med Portobellosopp og purrelauk, grapefruktperler, kvitvinskum, "Tartar style" potet
450,-
390,-
Schnitzel
av svin, tartarsaus, pommes frites eller potetsalat
390,-
410,-
Saltimbocca
Kalvekjøtt servert med salvie og Tronfjellskinke, Polenta, grønsaker, gremolata
410,-
650,-
Flambert Kalv Ribeye (550g)
Grilla grønsaker, rissolepotet, raudvinsaus eller kvitlauk-timiansmør
650,-
BURGERMENY
330,-
Hovenburger
Angus beefburger, briochebrød, sylta raudlauk, bacon, cheddar, salat, tomat, Hovendressing
330,-
330,-
Caprese Burger
Angus beefburger (200 g), briochebrød, salat, pesto, Mozzarella, Balsamicoglaze
330,-
330,-
Jaktburger
Burger (200 g) av reinsdyr frå Røros, briochebrød, salat, brunost, bacon-tyttebærmarmelade
330,-
290,-
Via Ferrata burger
Kyllingburger (180 g), briochebrød, salat, tomat, ananas, guacamole
290,-
310,-
Lakseburger
Burger av laks (160 g), briochebrød, crisp salat, selleriremulade, agurk
310,-
290,-
Vegetarburger
Vegetarburger (180 g), briochebrød, guacamole, salat, squash
290,-
Om menyen
Rømmedressing, aioli, ketsjup etter val. Til burger kan du velge mellom pommes frites eller søtpotetchips.
PIZZA
210,-
Margarita* (v)
Tomatsaus, mozzarella, oregano
210,-
240,-
Sukkertoppen*
Tomatsaus, mozzarella, kokt skinke, ananas
240,-
280,-
Skarsteinsfjell*
Tomatsaus, mozzarella, kokt skinke, sjampinjong, artisjokk, oliven
280,-
290,-
Orkan* (spicy)
Tomatsaus, mozzarella, spicy kylling, grilla paprika, raud lauk, pesto, chiliolje
290,-
290,-
Årheimsfjell* (spicy)
Tomatsaus, mozzarella, pepperonisalami, Jalapeños
290,-
290,-
Kopegrova
Tomatsaus, Mozzarella, Tronfjellskinke, trøffeldressing, ruccola
290,-
330,-
Hagedøla
Guacamole, mozzarella, soltørka tomat, ruccola, Tronfjell skinke, Gran Padanano Parmesanost, Balsamicokrem
330,-
290,-
Strynefjell
Kvit pizza med Mozzarella, pancetta, ruccola, cherrytomat, pinjekjerne
290,-
330,-
Faleide
Mozzarella, trøffeldressing, Tronfjellskinke, Burrata, Parmesanost, pinjekjerne
330,-
Om pizzamenyen
Kvitlauksaus eller rømmedressing etter val. Rettar merka med * kan serverast i barnestørrelse. (V) betyr vegetar.
BARNEMENY
115,-
Vesleskåla
Kyllingnuggets med pommes frites eller søtpotefries
115,-
110,-
Barneburger
Pommes frites eller søtpotetfries
110,-
110,-
Mac'n Cheese
Makaroni servert i ostesaus med cheddar
110,-
DESSERT
170,-
Rabarbra og kvit sjokolademazarin
Mandelkake servert med kvit sjokolade, vaniljeiskrem
170,-
170,-
Spicy eple smule
Smuldrepai med eple, salt karamell, vaniljeiskrem
170,-
Gode vegetar-alternativ på førespurnad. Ved matallergi eller spesialdiett vil vårt kjøkken-team hjelpe deg. Bestilling av mat i restauranten må gjerast seinast 15 minutt før kjøkenet stenger.
Skal du bestille for over 12 personar? Bruk denne linken.
Ta kontakt med salsavdelinga på post@loenskylift.no eller 57875900
VELKOMNE TIL FJELLS!
Hoven Restaurant
Foto: Marius Beck Dahle/Loen Skylift
Hoven Restaurant
Foto: Marius Beck Dahle
Hoven Restaurant
Høgt og vilt på Hoven. Foto: Marius Beck Dahle/Loen Skylift
Hoven Restaurant og Loen Skylift
Foto: Bård Basberg/Loen Skylift
Høgt og vilt på Hoven. Foto: Marius Beck Dahle/Loen Skylift
Høgt og vilt på Hoven. Foto: Marius Beck Dahle/Loen Skylift
Hoven Restaurant. Lars Korvald/Loen Skylift
DJ Sjur
Opningsfesten 20. mai 2017. Foto: Bård Basberg