Loen Skylift i 360

Ved hjelp av eit 360-kamera kan du no teste Loen Skylift. Bruk musepekeren til å bevege deg rundt under turen, eller bruk VR-briller for å sjå det på beste måte. 

Gangbrua ferdigstøypt

Foto: @fotoboe (Instagram)

Foto: @fotoboe (Instagram)

Tysdag kveld til onsdag morgon var fylkesveg 60 i Loen stengt grunna støyping av gangbrua som går mellom bygga ved basestasjonen til Loen Skylift.

- Alt gjekk etter planen, og vi var ferdige å støype gangbrua rundt midnatt, fortel arbeidsformann Frank Sanden i HS Bygg. Han seier at det også gjekk bra med tanke på at vegen måtte stengast i fleire timar.

- No skal støypen herde i ei veke før vi tek ned forskalinga. Heis i bygget vil også bli montert rett etter påske, seier Sanden vidare. Når ein har fått rive forskalinga vil også krana på området bli demontert, og ein vil ta til med å stelle i stand området rundt.

- Vi er i rute med tanke på opninga 20. mai, ingen tvil om det, avsluttar Sanden.

Kjelde: Fjordingen

Luftige foto

Vi har fått på plass nokre luftige foto av anlegget på Hoven. Alle foto: Lars Korvald. 

Januar

Januar har gjeve oss nokre flotte solrike arbeidsdagar på Hoven, med utsikt over "fjord-ull" og glitrande fjell, og det vil vi gjerne dele med deg. 

Godt nytt år!

Då har vi gått inn i året der det store skal skje. Om få månader opnar vi pendelbana for publikum, og du kan bli med høgt til fjells for gode natur- og matopplevingar. 

Vi legg eit innhaldsrikt 2016 bak oss. Noko av det siste vi kunne dele før nyttår er at H.M. Dronning Sonja vil vere til stades under opninga 20. mai. Dette gler vi oss veldig til.

Bygginga er i rute, og innreiingsarbeidet kan starte. Kabinane er pakka ut, og seglar elegant opp fjellsida. Dei blenkjer flott i vintersola.

Vi har også auka opp eigenkapitalen i Hoven Loen AS, der Garaventa AG har gått inn med nye 25,7 mill

Vi markerer starten på 2017 med eit utval desemberbilete frå Hoven, og ynskjer alle eit godt nytt år!

Veke 49 - Vinteren er komen

Vinteren er komen på Hoven, men arbeidet pågår for full styrke. Og for eit vakkert skue over kvite fjell!  

Ein stor dag i vesle Loen

Laurdag 5. november vart kabinane i pendelbana monterte. Ein viktig merkedag for prosjektet!